Balanserar grundfrekvenser i plus- eller minuspolaritet!

Enter Title

Det nya Rayonex - i pyramidform

Utomordentliga produkter kräver utomordentliga presentationer. Därför har man valt en pyramidform för den nya företagsbyggnaden. För precis som vid pyramiderna har man också vad gäller bioresonans enligt Paul Schmidt ännu inte löst alla gåtor - detta blir en spännande uppgift för framtiden.

Huvudpyramiden ställer tillräckligt med plats till förfogande för utveckling, produktion och försäljning. Den något mindre eventpyramiden används för kurser, seminarier, föredrag och för utbildning av studiegrupper inom landet och från andra länder. I eventpyramiden finns även Heilpraktikerschule vid Paul-Schmidt-Akademie. Läs mer på: www.paul-schmidt-akademie.de. Där kan du också boka en gratis introduktionskurs.

Redan den 31.10.2006 - till minne av Paul Schmidts födelsedag - fördigställdes den tredje pyramiden, som är säte för terapicentrat. I enlighet med bioresonansens helhetssyn har pyramiderna upprättats på platser som är fria från störningszoner. Man har reducerat elektrosmogbelastningen av medarbetarna till ett minimum, värmesystemet med jordvärme och en integration av ett solarkoncept sörjer för en miljövänlig hantering av värdefulla resurser.

I det inre är pyramiderna upplysta av helspektraljus, arbetsplatserna kan anpassas individuellt vad gäller temperatur, ljus och ventilation. Med Sauerland pyramiderna kan man på ett imponerande sätt visa, att Rayonex inte bara lär ut en helhetssyn utan också lever enligt denna. På detta sätt säkerställer man även en utvidgad affärsverksamhet, högmodern produktionsteknologi, skyddsrättigheter och ett kvalitetsmanagementsystem enligt DIN EN ISO 9001 och DIN EN 13485, en hög kvalitetsstandard för Rayonex produktena.

Text/HTML

Rayonex SchwingungstechnikGmbH sysselsätter för närvarande 38 medarbetare i Lennestadt-Meggen. På grund av snabbt stigande efterfrågan med tyngdpunkter i Europa och Asien har det blivit nödvändigt att utvidga verksamheten.